Tervetuloa viidenteentoista Mustaan Pispalaan 2020!

Tervetuloa viidenteentoista Mustaan Pispalaan 2020!

Alustava aikataulua (tähän voi tulla lisäyksiä tai muutoksia!): Kaikki työryhmät pidetään näillä näkymin Hirvitalolla (Hirvikatu 10), sään salliessa ulkona. Jos työryhmä pidetään sisällä, on maksimiosallistujamäärä 20 henkeä, sisällä pidettäviksi ilmetuissa työpajoissa on siis tuo sama maksimi. Työryhmien tarkemmat kuvaukset julkaistaan pian.

Perjantaina 10.7.
Klo 17:00-19:00 Ende Gelände Finland -työryhmä pitää luennon toiminnastaan sekä kansainvälisen Ende Gelände -verkoston toiminnasta. (sisällä)
Klo 19:00-21:00 Miten vastustaa miehitystä Palestiinassa?

Israel ilmoitti kuluneen kevään aikana pakkoliittävänsä huomattavan suuren osan palestiinalaisten hallinnoiman Länsirannan alueista ja siellä sijaitsevista siirtokunnista yksipuolisella ilmoituksella itseensä. Miten tähän tilanteeseen on päädytty ja kuinka voimme olla solidaarisia palestiinalaisille tilanteessa jossa pakkoliitokset ja alati kasvava miehitys uhkaavat heidän elämäänsä? Luennolla käydään lyhyesti läpi palestiinalaisten kamppailun historiaa, alueen nykytilannetta sekä puidaan solidaarisuuden ja toiminnan muotoja joita voidaan käyttää palestiinalaisten tukemiseksi.

Klo 21:00 -> Vastavirtaklubin keikat.

Lauantaina 11.7.

Klo 11:00-13:00 Tietotekniikka ja turvallisuus, miten kommunikoida käyttäen kryptausta eri menetelmin. (sisällä)
Klo 13:00-15:00 Kieroutunut luontosuhde ekologisen romahduksen takana, vai onko?
Klo 15:00-17:00 Naisten ja muunsukupuolisten autonominen järjestäytyminen, hakien inspiraatiota mm Kurdistanin naisliikkeestä (työryhmä on tarkoitettu naisille ja muunsukupuolisille).
Klo 15:00-> Levymessut Vastavirtaklubin yläkerrassa klo 15:00

Klo 17:00-19:00 Hammasensiapu
Klo 21:00 -> Vastavirran keikat.

Ruokailu: Yhteistä lämmintä ruokaa ei tarjota johtuen vallitsevasta koronatilanteesta . Lauantaina Anarkistisella Mansen Mustalla Ristillä on liikkuva ruokadistro (wrappia tms.) n. klo 12-16 Hirvitalolla ja sen jälkeen Vastavirran luona. Tampere Hardcore puolestaan myy Hirvitalolla (kesärullia ja jotain makeaa leivonnaista) klo 16-21

Distroilu: Pe ja la Hirvarilla on mahdollisuus distoilla ja levymessuille voi tulla distronsa kanssa myymään myös muutakin kuin levyjä: esim. kirjoja, zinejä tai paitoja. Ilmoita itsesi mukaan: mustapispala(A)riseup.net

Päihteet: Hirvitalo on nykyään päihteetön tila koskien taloa ja tonttia. Kunnioitamme tätä linjaa Mustassa Pispalassa.

Turvallisuus: Turvallisemman tilan periaatteet tulevat näkyville tänne sivuille ja tapahtumapaikalle. Ei homo- tai transfobiaa, seksismiä, rasismia jne. bullshittiä. Festivaalin kävijät vastaavat yhdessä tapahtuman turvallisuudesta. Ongelmatilanteissa tapahtuman järjestäjät löytyvät info-pisteeltä, Hirvitalon pihalta. Pitäkää turvavälit. Peskää käsiä. Infopisteelle tulee myös käsidesiä tarjolle.

Lämpimästi tervetelua tekemään yhdessä meidän näköistämme festivaalia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *